Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Perfektní stav, lehký a příjemný materiál s technologií Dri-Fit, dolní přední díl 92% polyester + 8% elastan, horní přední díl 100% polyester, vrchní zadní díl 92% polyester + 8% elastan, spodní zadní díl 100% polyester, u krku zip, reflexní prvky + logo, uvedená velikost XS , délka cca 60cm, průramky 40cm, vzadu dole kapsička na zip, barva modrá..
Systém Nike Dri-Fit využijí snad všichni sportovci, speciální materiály Dri-Fit zajišťují rychlý odvod potu z Vaší pokožky a stejně tak i z Vašeho oděvu. I při fyzicky náročném výkonu budete v suchu a můžete si užívat radosti z pohybu. U materiálů Dri-Fit je také zajištěna dostatečná prodyšnost.
Tělo sportovce i jeho oděvy jsou suché dříve než jak je tomu u klasického oblečení. Systém Dri-Fit poskytuje oblečení nejen výborný odvod vlhkosti zároveň přidává na pružnosti a stálosti oděvů. Materiály Dri-Fit jsou také více odolné proti větru.
  • Velikost: XS
  • Značka: NIKE
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 82; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 269
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*