Odpovědět na inzerát

-30%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

MARY KAY Řasenka

Nové zboží k prodeji

Odesílání ihned druhý den
VEŠKERÝ SORTIMENT MARY KAY
Nové. Nepoužitý. Originál. Expirace 09.2025

1 - Lash Love™ Voděodolná řasenka

Obsah: 8 g. Lash Love™ Voděodolná řasenka zvýrazňuje řasy a dodává jim objem, posiluje je a pěstí, zatím co vypadají velmi přirozeně. Zamilujete si, jak ošetří každou řasu zvlášť.Jedinečně tvarovaný štěteček, který odděluje řasy.
Vhodná pro citlivou pleť a nositelky kontaktních čoček.Bez parfemace.Oftalmologicky testovaná.Neslepuje řasy, nerozmazává se, nevytváří na řasách žmolky.

2 - Řasenka Lash Love. Obsah: 8 g.

Rozmazlujte své oči řasenkou, která zvýrazňuje, chrání, dodává čtyřikrát větší objem a zanechává přirozený vzhled. Ohebný a tvarovaný kartáček řasy rozčesává a odděluje.
Nežmolkuje, nerozmazává se, nedrobí se.Mary Kay® Pantenol-Pro Komplex™ pomáhá uhlazovat řasy a chrání je před lámavostí. Bez parfemace. Oftalmologicky testováno, vhodné i pro nositelky kontaktních čoček.Voděodolné složení.

3 - Řasenka -Lash Love Prodlužující

Obsah: 8 g.Dodejte vašim řasám délku! Díky této řasence dosáhnou vaše řasy maximální délky a okamžitě tak docílíte jejich výrazného vzhledu. Exkluzivní složení s komplexem Panthenol-ProTM a vitaminem E posiluje, zpevňuje a vyživuje řasy. Bez parfemace.Netvoří žmolky a neslepuje řasy.
Oftmatologicky testováno, vhodné pro uživatelky kontaktních čoček.

4 - Řasenka Ultimate

Obsah: 8 g. Speciální složení extrémně zvyšující objem a hustotu vytváří vzhled dlouhých, plných a dokonale oddělených řas po celý den. Neslepuje řasy, nerozmazává se, nevytváří na řasách žmolky. Oftalmologicky testovaná, vhodná pro nositelky kontaktních čoček.Klinicky testovaná, vhodná pro citlivé oči.Bez parfemace.

Cena 490 Kč - Sleva 155 Kč = 345 Kč
  • Značka: VŠE SKLADEM
  • Poštovné a balné: Na dobírku 125; Kč
  • Již odpovědělo 75 zájemců
cena: 345
Původní cena: 490 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*