Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Emulips je doplněk stravy pro optimalizaci trávení tuků vyrobený z rostlinného řepkového oleje z bezerukových a bezglukosinolátových odrůd řepky, vysoce účinných emulgátorů přírodního původu a obohacený zvýšenou hladinou vitamínu E.
Účinky jeho aktivních složek jsou prověřeny mnohaletou praxí a bohatými pozitivními zkušenostmi.
TRÁVENÍ:
Emulips obsahuje emulgátory. Přirozené emulgátory jsou látky obsažené ve žluči, podílejí se na štěpení tuků přijatých z potravy, které převádějí do snadno stravitelné emulgované formy usnadňující trávení. Tím se příznivě ovlivní vstřebávání látek rozpustných v tucích, např. vitamínů A, D, E, K.

OCHRANA ORGANISMU:
Antioxidační vitamin E ochrání buňky před oxidačním stresem, tj. před působením nebezpečných kyslíkových radikálů (zvyšujících riziko vzniku nemocí a urychlujících nástup projevů stárnutí).
Se všemi výrobky OKG máme celou řadu skvělých zkušeností, hlavně ty osobní! Je nám velice líto, že Vám je zde nemůžeme poskytnout. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje (nepovoluje) sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách a s nimi spojené zkušenosti. Máte dotazy k tomuto výrobku? Chcete informace o zkušenostech? Kontaktujte nás, prosím, rádi Vám je poskytneme.
Děkujeme za pochopení.
  • Rozměry: vyvážená soustava emulgátorů - diglyceridy a monoglyceridy kyseliny olejové, rostlinný řepkový olej (Brassica napus) (z bezerukových a bezglukosinulátových odrůd řepky olejné), vitamín E (průměrná denní dávka 1 ml přípravku obsahuje 20 mg vitamínu E, tj.
  • Značka: OKG-FAMILY.CZ
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 80; ČP balík na poštu 80; ČP balík do ruky 80; Na dobírku 129; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 390
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
*