Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Velký polštář ve tvaru C, který nastávajícím maminkám umožňuje pohodlné spaní nebo odpočívání na boku. Také ho můžete využít při kojení

Polštář Longer C je vyrobený z vysoce kvalitní bavlněné tkaniny, která je šetrná k pokožce Vaší i dětí. Je perfektní během těhotenství, kdy se v posledních měsících těhotenství bříško zvětšuje a ztěžuje pohodlné uložení během spánku nebo odpočinku. Unikátní tvar polštáře pomáhá těhotné ženě zaujmout nejpohodlnější polohu při spaní. Polštář podporuje celé tělo, zejména bederní oblast, páteř, břicho, nohy a uvolňuje kyčelní kloub.

Polštář je také neocenitelnou pomocí při kojení děťátka. Polštář umožňuje snadné krmení díky značnému uvolnění paží, ramen, krku a zad. Speciální výplň umožňuje udržovat stabilní a pohodlnou polohu matky a dítěte během krmení, bez ohledu na to, zda je dítě krmeno v poloze sedící nebo ležící. Může být umístěn pod záda a jako podpora pro paži a zároveň zajišťuje pohodlné umístění dítěte na klíně matky.

Nadýchaná a elastická výplň umožňuje polštáři přizpůsobit se tvaru ženského těla a uvolnit páteř a klouby v každém stadiu těhotenství. Výplň polštáře je speciální atestované vlákno ECO FILLBALL. Jsou to tenké měkké vlákna tvarované do drobných kuliček s dodatkovými větracími kanálky. Díky speciální technologii výroby jsou tyto kuličky nadýchané, pružné a příjemné na dotyk - zajišťuji správnou cirkulaci vzduchu.

Povlak polštáře je sundavatelný (zapíná se na zip, který je skrytý)

Rozměry: 115 x 60 cm (délka x šířka)

Vzory jsou v limitované nabídce
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 96; ČP balík do ruky 115; ČP balíkovna 69; Kč
  • Již odpovědělo 6 zájemců
cena: 840

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*