Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Překrásný luxusní top Desigual s krajkou dole - S - top stav
Fantastický kousek! Nádherný delší topík s jemným hebkým tylovo-krajkovým volánem dole a boxerským střihem zadního dílu. Středy květinových motivů zdobené stříkanými červenými třpytkami. Topík je upnutého střihu, zvýrazňujícího siluetu. Výjimečný nevšední neokoukaný výrazný sexy kousek :-) Univerzální, vhodný pro všechny příležitosti.

Vel. udaná S plně odpovídá, vhodný pro XS+S a užší M. Délka od ramen dolů bez volánu je 57 cm a až po konec volánku je cca 72 cm. Průramky 36-42 cm (v klidu a v nenásilném napnutí), pas 34-40 cm, boky v místě našitého volánu 41-47 cm.

Materiál kvalitní, příjemný, pružný, štítek je ustřižený, ale tělo je pravděpodobně bavlna s elastanem nebo viskóza, nevím a ten spodní volán je také krásně hebký a pružný, jak krajka, tak ten jakoby tyl.

Stav super, top, měla jsem ho totiž jen párkrát, protože podle mír jsem ho tipovala i pro širší M-L ale je mi bohužel opravdu hodně těsný, rvala jsem se do něj, nechtěla jsem se ho vzdát, ale bohužel to opravdu nejde, i když je krásně pružný, je vážně knop. Dokonce jsem musela zašít maličkou klubající se dírečku v L podpaží - viz foto, takže bych ho asi úplně zničila, proto ho, i když velmi nerada, pouštím dál pro šťastnější majitelku. Koupila jsem si ho už ve větší velikosti.

Pošt. a balné: 65,- kč

PS - džíny Anule jeans z fotek najdete také v mé nabídce, jsou vel. M, tak jukněte a pozor - koupím úplně stejné jen v L/XL velikosti, tak prosím nabídněte!!! díky, t.
  • Velikost: S
  • Značka: DESIGUAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 67; Zásilkovna 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 740

* Takto označená pole jsou povinná
*