Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

NA PRODEJ 5 KUSŮ ČOČEK. Jedna byla z originál balení odebrána. Dioptrie -2.
BC: 8,60. DIA 14,2. Expirace 06/2027.
Pořizovací cena za celé balení 6 čoček byla 489,-Kč.

Měsíční kontaktní čočky TopVue Air jsou silikon-hydrogelové kontaktní čočky, které se vyznačují extrémní prodyšností při zachování vysokého obsahu vody. Nová technologie konstrukce čoček je zárukou vysokého komfortu a zdravého nošení.

Kontaktní čočky TopVue Air jsou dodávány v plastovém blistru obsahujícím roztok obohacený přídavkem hyaluronátu sodného. Ten představuje jednu z nejefektivnějších lubrikačních látek, jejímž bonusem je naprostá kompatibilita s fyziologickým prostředím oka. Tato látka je lidskému organismu zcela vlastní – nezpůsobuje tedy žádné nepříjemné pocity, ani nežádoucí komplikace.

Inovativní technologické zpracování silikon-hydrogelového materiálu zajišťuje čočkám vysokou prodyšnost. Transport vzdušného kyslíku k rohovce probíhá prostřednictvím mikroskopických kanálků. Schopnost přenosu kyslíku činí u TopVue Air 100 Dk/t.

Dalším parametrem kontaktních čoček důležitým pro jejich zdravé užívání je obsah vody, jež je nezbytná pro potřebnou hydrataci čoček. TopVue Air jsou tvořeny vodou ze 45 % svého objemu. Díky svému podílu vody pak zůstávají dostatečně hydratované v průběhu celého dne, kdy jsou nasazeny. Obsažená voda také snižuje ukládání depozit na povrchu čoček.

Kontaktní čočky TopVue Air jsou určené ke každodennímu nošení s periodou výměny 30 dní. Na noc je nutné čočky vyjmout, vyčistit a uložit do pouzdra naplněného roztokem.
  • Značka: TOPVUE
  • Poštovné a balné: POŠTOVNÉ DLE AKTUÁLNÍHO SAZEBNÍKU. Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 145

* Takto označená pole jsou povinná
*