Odpovědět na inzerát

-76%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Oblíbená pánská vůně PERCEIVE

Nové zboží k prodeji

skladem
Svěží citrusové tóny v kombinaci se šalvějí a magickou sílou cedrového dřeva a pačuli vytváří nezapomenutelnou kompozici.
Avon Perceive for Men
Složení

Avon Perceive for Men je výjimečná pánská vůně, která je inspirovaná pravou podstatou muže. Tento parfém dokonale otevírá milující a sebevědomé mužné já, které je každé ženě oporou. Inspirativní cypřišová vůně Perceive for Men vás příjemně naladí po celý den a vy se tak budete za všech okolností cítit elegantně a upraveně.

Po přivonění k vůni Avon Perceive for Men nejdříve pocítite osvěžující tóny šťavnatých mandarinek a lehce nahořklých grapefruitů, které v kombinaci s delikátní jiskrnou mátou vytvářejí nezaměnitelnou vzrušující atmosféru. Vaše osobité charisma skvěle podtrhne opojné aroma šalvěje a smyslného pačuli. Sladká mandarinka položená na cedrovém dřevě okouzlí nejen vás, ale také vaše okolí.

Obklopte se aurou výjimečné pánské vůně Avon Perceive for Men, která vyzdvihne všechny vaše přednosti. Tento průzračně čistý a velice sympatický parfém se skvěle hodí pro každou příležitost. Jeho jedinečné aroma vám bude skvělým doplňkem během dne i při slavnostnějších příležitostech. Vstupte do svěžího světa nekonečných možností s atraktivní pánskou vůní Perceive for Men od Avonu!
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 63; Kč
  • Již odpověděli 3 zájemci
cena: 159
Původní cena: 649 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*