Odpovědět na inzerát

-6%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Na vlásku

Nové zboží k prodeji

Na vlásku

Nová pohádka ze studia Walt Disney Tangled nesmí chybět ve Vaší kolekci! Vydejte se na úžasnou pohádkovou výpravou s Locikou a Flynnem!

Filmové studio DISNEY dodalo zajímavou novou zápletku jednomu z nejbáječnějších příběhů, jaké se kdy na světě vyprávěly. Celá vaše rodina bude napětím viset na jediném vlásku a netrpělivě sledovat, jak se to všechno vyvine.

Flynn Rider, nejpohlednější i nejhledanější lupič celého království, se schová v tajemné věži, kde uvidí něco, co určitě nečekal. Ve věži totiž bydlí Rapunzel, mladá dívka plná života, která má nevídanou zbraň – celých dvacet metrů kouzelných blonďatých vlasů. Tahle podivná dvojice vyrazí na úžasnou cestu plnou nečekaných hrdinů, legrace a napětí.

Titulky CZ: Ano
Titulky orig.: Anglické
Země: USA
Zvuk CZ: Dolby Digital 5.1
Zvuk orig.: Dolby Digital 5.1
Jazyk orig.: Anglicky
  • Rozměry: UPOZORNĚNÍ: Jedná se o nové zboží ( nové, nehrané, nevybalené) - proto dvd za nic neměním. poštovné je u každého dvd napsáno ( viz mé podmínky prodeje) pokud si zvolíte poštovné obyčejné - upozorňuji že za ztrátu poštou neručím a náhradu nezasílám !!
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 188
Původní cena: 199 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*