Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám nový nevybalený kávovar zn. Tchibo. Nevhodný dárek. Možný osobní odběr na Praze 5 nebo Praha Háje (možnost zaslání poštou). Zdarma přidám Tchibo espresso šálek.

Info od výrobce:

Pokud milujete kávu, určitě si zamilujete kávovar na kapsle Tchibo Cafissimo EASY. Uchvátí vás nejmodernějším designem v šedé barvě, která nádherně doplní interiér vaší kuchyně. Oceníte především kompaktní rozměry kávovaru Tchibo. Vychutnejte si dokonale připravené espresso, caffe crema nebo překapávanou kávu podle vaši aktuální nálady a chuti. Kávu připravíte jednoduše stisknutím jednoho tlačítka. Vybírat můžete z širokého sortimentu kávových kapslí Tchibo nebo čajových specialit, které jsou dokonale uzavřené pro zachování aroma.

Klíčové vlastnosti kávovaru Tchibo Cafissimo EASY šedý
Kávovar Tchibo Cafissimo EASY nabízí nejmodernější design v šedé barvě
Unikátní systém 3 tlaků pro optimální chuť kávy
Funkce programovatelného množství nápoje
Praktický zásobník na použité kávové kapsle
Automatická signalizace potřeby odvápnění
Rychlá a snadná obsluha
Automatické vypnutí po 9 minutách nečinnosti pro úsporu energie
Velikost šálků je možno přizpůsobit pomocí odnimatelného držáku
Kávovar Tchibo je prostorově nenáročný
Držák, odkapávací mřížku a misku lze mýt v myčce nádobí

Kávovar Tchibo Cafissimo EASY je vybaven pouze třemi tlačítky, kterými si připravíte vámi požadovaný nápoj. Díky patentovanému systému tří tlaků pro spařování kávy je každá kávová specialita připravována pod optimálním tlakem. Při procesu můžete nastavovat libovolné dávkování vody a můžete si tak vychutnat kávu jako z vaší oblíbené kavárny. Pokud nebudete s kávovarem pracovat po dobu devíti minut, kávovar se pro zachování bezpečnosti a úsporu energie automaticky vypne.
  • Značka: Tchibo
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 130; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 600
Původní cena: 849 Kč