Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Umožněte dětem ve věku od 4 let naučit se stavět a hrát si s modelem stíhačky X-wing ze sady 75297 od LEGO® Star Wars™. Verze letounu z filmu Star Wars: Síla se probouzí nabízí letový a přistávací režim a je doplněna o LEGO minifigurku Poe Damerona. Ten je vyzbrojen blasterovou pistolí, pohodlně se vejde do otevíracího kokpitu X-wingu a společnost mu dělá LEGO figurka droida BB-8.

Instructions PLUS
Omrkněte interaktivní návod na stavění Instructions PLUS, který najdete v bezplatné aplikaci s LEGO návody. Díky nástrojům přibližování a otáčení bude pro děti stavění modelu ještě větším zážitkem.

Objevte edici 4+
Stavebnice LEGO Star Wars z edice 4+ představují ideální vstupenku do světa Hvězdných válek a LEGO stavění pro děti od 4 let. Díky začátečnickým kostkám si děti se sestavením modelů poradí raz dva – ať už samotné, nebo s pomocí staršího sourozence či dospěláka.
  • Značka: LEGO
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 119; ČP balík na poštu 119; ČP balík do ruky 149; ČP obyčejně 119; ČP balíkovna 30; DPD 119; PPL 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 85; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 475

* Takto označená pole jsou povinná
*