Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Nová, pouze otevřená krabička. Nevyužijeme.


Popis prodejce:
Sada obsahuje plat na pečení makronek a zdobičku Lékué Decomax.

Silikonová cukrářská zdobička Lékué Decomax je moderní obdobou zdobícího/plnícího sáčku. Je vyrobený ze silikonu, snadno se plní a ještě snadněji používá. Díky důmyslnému tvaru a skvělému systému uzavírání jej bez problému naplníte například čokoládou, dáte celý do mikrovlnné trouby a čokoládová poleva je hotová.

Měkký silikon se lehce stlačí a Vy tak díky připevněnému nástavci můžete zdobit jako profesionál. Ale nejen zdobit - můžete rovnoměrně dávkovat přesné a úhledné porce těsta (např. při pečení makronek či sněhových pusinek). Nevyužitou náplň můžete přímo v Decomaxu uložit v ledničce.

Silikonový plát na pečení 48 makronek Lékué je vytvořen přímo pro pečení makronek, proto nemusíte mít obavy, že jednotlivé makronky nebudou stejné.

Vyroben z vysoce kvalitního platinového silikonu, který patří mezi nejkvalitnější silikony vůbec. Je bez zápachu, vysoce hygienický, nereaguje s potravinami, je odolný vůči vysokým a nízkým teplotám (-60/+220 oC) a velmi pružný, proto šetří místo při skladování. Jeho povrch je nepřilnavý. Dokonale vede teplo, čímž zaručuje rovnoměrný proces vaření. Snadno se čistí, jak pod tekoucí vodou, tak v myčce na nádobí.
  • Rozměry: 30 x 40 cm - plat, 16 x 14 x 7 cm - zdobička Decomax
  • Značka: Lékué
  • Poštovné a balné: Kurýrní služba 60; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 899
Původní cena: 1 199 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*