Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Prodám pěknou knihu pro maminky Moderní výživa pro děti RNDr.Petr Fořt CSc. vřele doporučuji všem maminkám PC byla 199,-kč tento titul všude vyprodaný nyní prodej sleva za 120,-kč+pošta nebo zásilkovna.
Přepracovaný a aktualizovaný text názorů a kritických analýz přináší praktická doporučení a informace o tom, jak by měla vypadat a co by měla obsahovat správná výživa těhotných matek, kojenců, batolat i starších dětí. Autor popisuje potraviny vhodné pro různé věkové kategorie, sděluje argumenty pro a proti použití mléka, masa, živočišných a rostliných tuků, makrobiotických, vegetariánských a alternativních metod ve výživě dětí. Publikace věnuje velkou pozornost rozboru nevhodných a nezbytných složek výživy, tzn.alergenům, minerálním látkám, dusičnanům a zejména vitaminům. Knihu uzavírá vzorový jídelníček pro skupinu dětí ve věku od 2 do 3 let a recepty.
Více obsah zde foto..jako nová.
  • Značka: Knihkupectví
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; Zásilkovna 75; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 120
Původní cena: 199 Kč

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)