Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Parádní pružná čepice, teplá, strojově pletená ze silnějšího materiálu, dvojitá, resp. podšitá, vhodná na přechodové období i zimu. Krásně barevně řešená – fialová s odstíny šedé, uvnitř šedá (nepodařilo se mi na fotkách zachytit, fialová barva hází do modra), na boku všitá ozdobná cedulka. Koupená nová, nošená na střídačku s mnoha dalšíma čepkama, počínající žmolíčky/chloupek, jinak V BEZVA STAVU, bez fleků a vad, stále plně funkční, velkou službu i parádu určitě ještě udělá.
Téměř N.O.V.É. parádní nepromokavé zateplené prstové rukavice s reflexními proužky, barva lila v kombinaci s černou, vhodné na normální nošení i zimní sporty. Prodloužené až za zápěstí, v zakončení gumička proti větru a vniknutí sněhu, uvnitř podšité mikrofleecem, celé zateplené - vatované. V oblasti dlaně a spodní části prstů zesílené jemňoučkým koženkovým materiálem. V místě zápěstí gumička + možnost stažení pomocí pásku na sucháč, karabina na připnutí. Kupované nové, nošené na střídačku s několika dalšími rukavicemi, takže V SUPER STAVU, troufnu si napsat „téměř jako nové“, plně funkční, uvnitř bez prodření, velkou službu i parádu určitě ještě udělají.
  • Rozměry: Čepice – měřeno v klidu: výška 18 cm, obvod 48 cm; Rukavice - vel. uvedena 9-10 Y, vydrží o něco déle: délka měřená od konce prostředníčku 26 cm, po zápěstí 16,5 cm
  • Velikost: 140
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 75; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 135

* Takto označená pole jsou povinná
*