Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Magnetická, dřevěná písmena abecedy děti naučí jejich první slova. Mohou si s nimi hrát na lednici nebo magnetické tabulce.

Hračky Vilac mají značku francouzské agentury ADEME, jsou vyráběny bez plýtvání energiemi ekologicky, šetrně k životnímu prostředí.

Rozměry balení: 15 x 14 x 6 cm
Věk: 3+
Materiál: dřevo, magnet
Obsahuje 56 ks

Hlavní vlastnosti:
* 56 ks magnetek
* jasné, výrazné barvy a nápadité vzory
* dekorační prvek vhodný do pokoje i na lednici
* vyrobeno ekologicky, šetrně k životnímu prostředí

Již více než 100 let plní společnost VILAC dětem sny. Francouzská značka VILAC jako vlajková loď francouzského průmyslu pro výrobu dřevěných hraček sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. VILAC vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky ruku v ruce s tradiční výrobou, moderními trendy, přizpůsobivou ekonomií a důrazem na ekologii. Hračky jsou vyráběny ze dřeva pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných lesů, respektujících biologickou rozmanitost a s velkým důrazem na technologie šetrné k životnímu prostředí. Pro dodávku dřeva upřednostňuje VILAC krátké trasy. Používá místní dřeviny a dbá na to, aby byl za každý pokácený strom vysazen nový. Protože dnes již nemůžeme ignorovat výzvy ekologických problémů, VILAC se zavázal k obraně naší planety. Řeka se přeci skládá z mnoha malých kapek. Proto VILAC pokračuje ve svých činnostech šetrných k životnímu prostředí.
  • Značka: VILAC
  • Poštovné a balné: ČP balík na poštu 85; ČP balík do ruky 99; ČP balíkovna 65; Osobně 0; GLS 89; GLS Parcelshop 49; PPL 119; PPL Parcelshop 89; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 348
VEŠKERÉ ZBOŽÍ JE IHNED SKLADEM, BALÍČKY ODESÍLÁM KAŽDÝ DEN (Českou poštou). ZPŮSOB DORUČENÍ PROSÍM VOLTE PŘI OBJEDNÁVÁNÍ.

* Takto označená pole jsou povinná
*