Odpovědět na inzerát

Nové zboží v akci

Skladem, ihned k odeslání.
Zimní sněhule Superfit, nové, včetně krabice, velikost 30, barva tmavěmodrá s oranžovou, uvnitř jsou s fleesem, reflexní prvky, na 2 suché zipy, membrána Gore-tex.

Obuv Superfit doporučuje až 97% rakouských a švýcarských ortopedů.
Velká zodpovědnost za malé nohy. Ústřední marketingové heslo dětské obuvi SUPERFIT nejlépe vystihuje základní filosofii této značky. Obuv SUPERFIT patří již léta k absolutní evropské špičce v segmentu dětské obuvi. Tuto pozici jí přisuzují nejen zákazníci, maloobchodníci avšak i nezávislí odborníci z řad dětských lékařů a ortopedů. Výrobcem obuvi SUPERFIT je rakouská firma Legero Schuhfabrik se sídlem v Grazu.
Obuv SUPERFIT je vyvíjena špičkovými designéry, v úzké spolupráci s dětskými lékaři a ortopedy.
Chlapecká zimní obuv Superfit s Gore-Tex membránou pro zajištění maximálního komfortu v zimním období. Vysoké zimní boty Superfit, hřejivé a nepromokavé díky membráně Gore-tex.
Komfortní stahování suchými zipy umožňuje pohodlné a rychlé obouvání.
Boty jsou extrémně lehké s maximálně ohebnou podešví, pevným opatkem a kvalitní stélkou.
Vyrobené z prodyšných materiálů.
GORE-TEX pečuje o optimální cirkulaci vzduchu a vynikající klima v obuvi, ve kterém zůstane dětská noha v suchu a teple.
Materiál: textil, syntetika
Barva: tmavěmodrá s oranžovou
Model: Husky
Ošetřování: neprat v pračce, nesušit v sušičce, otírat vhlkým hadříkem, doporučujeme pravidelně impregnovat na výrobky s gore-tex membránou.
Původní cena 2080kč, nyní akční cena 1390kč
  • Rozměry: Vnitřní stélka: cm max.
  • Velikost: 30
  • Značka: SUPERFIT
  • Poštovné a balné: DPD 99; DPD Parcelshop 49; PPL 139; PPL Parcelshop 59; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 59; Zásilkovna na adresu 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 390
Původní cena: 2 080 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*