Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Luxusní Vychytaná zimní bunda s mnoha reflexními detaily.
Vatovaná bunda z prošívaného funkčního materiálu, který odpuzuje vodu. Má reflexní detaily, stojáček a odepínací kapuci. Přední zip s ochranou brady a postranní kapsy s drukem. Zip krytý légou na suché zipy, aby dvnitř netáhlo. Rukávy jsou zakončené manžetou s dírkou na paleček, aby dovnitř netáhlo a nepadal sníh, navíc se pak nevyhrnují a je teplo na ručičky. Manžeta na stažení rukávu na suchý zip. Zadní díl je kulatý a mírně prodloužený. Dolní lem možno stáhnout na gumku a na olivku.
Nepromokavá, neprofoukne, nicméně dýchá a dítko se v ní nespotí, na zip, krásně ke krku, odepínací kapuce, výborně sedí, vzadu prodloužená. Vel. 86, 12-18 M. Naprosto úžasná!!!! Krásně barevná, nepřehlédnutelná, krásně svítí v pošmourném počasí.
K ní možno koupit oteple do sady, s gumou na nohavicích přes boty, zip krytý légou, upravitelné šle, regulace v pase. Připadá mi větší, měřte, prosím.
Koupené obojí nové, vloni použité týden na horách, letos bude malé. Cena bundy 399 Kč, oteple 199 Kč. Neprané.
  • Rozměry: Rozměry - bunda - délka předního dílu 43 cm, zadního dílu 46 cm, délka rukávu od krku 36 cm - měřeno bez nápletu, šířka 37 cm. Kalhoty - délka předního dílu 61 cm, délka zadního dílu 57 cm, šířka průramky 29 cm, šířka u konce zipu 36 cm.
  • Velikost: 86
  • Značka: H&M
  • Poštovné a balné: dle tarifu ČP Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 399
Původní cena: 999 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*