Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... po koupeli je velmi příjemné se zamotat do měkkého ručníku s kapucí. Ručník je navíc vyrobený z na dotek jemné, udržitelně pěstované bavlny. Vyrobeno ze 100% udržitelné bavlny – měkkého a přírodního materiálu, který je příjemný na dotek. Výrobek prošel testy a neobsahuje žádné chemikálie ani umělé přísady. Hřejivý a příjemný ručník, do kterého se dítě po vykoupání rádo celé zachumlá. Dítě rychle uschne a zůstane v teple – ručník je vysoce absorpční. Praktická kapuca zahřívá dítě po vykoupání a zároveň pomáhá, aby ručník nespadl, když se dítě pohybuje. Díky poutku můžete zavěsit na úchytku nebo háček. Doporučujeme pro děti od 3 let. NOVÉ, originálně balené zboží, bez vad. IHNED K ODESLÁNÍ !

********************************

Návod na údržbu:
Srážlivost maximálně 6 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Nebělit. Sušte v sušičce při běžné teplotě (max. 80 °C). Žehlení na teplotu max. 200 °C. Nečistit chemicky. Mokrý natáhněte do daného tvaru.

********************************

MATERIÁL:
100% bavlna

********************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀

********************************
  • Rozměry: Délka: 80 cm. Šířka: 80 cm.
  • Velikost: M
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 249
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*