Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nepoužitý, originál zabalený. S potiskem "Zdraví na křídlech anděla, Serafin, serafinbyliny.cz Znovupoužitelný Ecoffee Cup hrnek, který se skládá z přírodních bambusových vláken. Tento ekologický termohrnek, ze kterého si můžete vychutnávat lahodnou kávu i čaj, vám vydrží dlouhé roky. Jelikož neobsahuje BPA ani petrochemické produkty, je zcela zdravotně nezávadný. Vyrábí z rychle rostoucího a udržitelného materiálu, kterým jsou přírodní bambusová vlákna. Při pěstování bambusu určeného pro Ecoffe Cup hrnky se přitom nepoužívají žádné pesticidy ani další chemické látky. Je biologicky rozložitelný.Silikonové víko a držák hrnku jsou vyrobeny z netoxického kaučuku. Tato část hrnku patří k plastům, a tudíž ji můžete recyklovat.
Tip: Pokud si rádi dáváte kávu v rychlém občerstvení, noste si pravidelně na tento horký nápoj vlastní Ecoffe Cup hrnek. Zabráníte tak tomu, že pracovníci fast foodu použijí na vaši kávu jednorázový kelímek s víčkem. Navíc, Ecoffe Cup hrnek je velmi lehký, takže si jej můžete vzít prakticky kamkoli.
V Ecoffee Cup hrncích si můžete vychutnávat lahodnou kávu i čaj. Jelikož jsou opatřeny kaučukovým víčkem, tyto nápoje v nich vydrží déle teplé nežli v klasickém papírovém kelímku nebo keramickém hrníčku.
Ecoffee Cup hrnek je velmi lehký, můžete si jej brát všude sebou. Skvěle pasuje i do držáku na horký nápoj v osobním automobilu. Tento organický termohrnek si ovšem nedávejte do kabelky ani do batohu. Raději jej noste v ruce. Kaučukové víčko Ecoffe Cup hrnku má totiž v sobě milimetrovou dírku, aby u něj nedocházelo k podtlaku a dalo se s ním dobře pít. Ve vaší kabelce by vám tedy Ecoffee Cup hrnek mohl nepříjemně kapat.
Doporučení: Maximální teplota nápoje, který budete mít v Ecofee Cup hrnku, je 70 stupňů Celsia.
Hrnek je možné používat v mikrovlnce a umývat v my
  • Rozměry: 400 ml
  • Značka: Ecofee
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 91; ČP balík na poštu 89; PPL 99; PPL Parcelshop 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 89

* Takto označená pole jsou povinná
*