Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

V podstatě nové, nenošené, 100% stav, funkční lyžařské kalhoty / oteplováky / oteplovačky THE NORTH FACE , kvalitní, značkové, vhodné na lyže i jako snowboardové, membrána HYVENT, nepromokavé, větruodolné, prodyšné, 2 boční kapsy na zip, nohavice dole uvnitř s ochranou proti sněhu, uvedená velikost M 10/12 let, boční délka 87cm, od rozkroku 60cm, pas 33-35cm, světle šedé..

HyVENT™ je nepromokavý a prodyšný materiál vyvinutý a testovaný společností The North Face®, využívající tří vrstev polyuretanového zátěru. Tato technologie zaručuje vysokou prodyšnost minimálně 600 g vodní páry na m2 za 1 hod. Vysoká odolnost a nepromokavost se zkoušela v laboratořích The North Face Quality Assurance (Mullens Test). Materiál i po 20 pracích cyklech vykazoval odolnost až 20 000 mm vodního sloupce na m2. HyVent™ dělíme na dvou a třívrstvé laminace, kdy třívrstvá laminace nevyužívá volně vložené podšívky, ale vypadá jako jeden celek.
  • Velikost: 146
  • Značka: THE NORTH FACE
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 92; ČP balíkovna 70; Balíkovna na adresu 30; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 469
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!

* Takto označená pole jsou povinná
*