Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Čelenka tenká REFLEX Outlast® je doplňkem, který může využívat úplně každý. Je velmi jemná, příjemná a tenká. Ochrání uši před chladem a větrem. Materiál, ze kterého je čelenka ušita, vyhovuje jak po funkční, tak po komfortní stránce. Jemný bavlněný materiál dodá čelence krásnou jemnost, přidaný materiál Outlast® zaručí termoregulační vlastnosti. Funkční materiál je využit v jeho hladké variantě. To znamená, že na vnitřní i vnější straně je čelenka hladká.
Funkčnost materiálu zaručí, že při nadměrném zahřátí těla dokáže Outlast® nadbytečné teplo odvést a uložit a v okamžiku snížení teploty jej opět použije a zahřeje. Je tak zajištěný teplotní komfort po celou dobu nošení. Termoregulační materiál s bavlnou omezuje pocení.
Na přední části čelenky je tištěné reflexní logo Outlast®. V přítmí je tento reflexní prvek skvělým detailem.
Čelenka je perfektním módním doplňkem, ale i funkční záležitostí při sportu. Můžete ji využívat jen tak, na běžné nošení. Skvěle poslouží ale i při sportu. Z čelenky může být potítko na ruku nebo gumička do vlasů. Skvěle sedí a nevytahá se. Její velikost je díky materiálu univerzální. Čelenka je krásně elastická.
Materiálové složení: 67%Bavlna,29%CV"Outlast®",4%Elastan
Velikost ostatní: UNI
  • Značka: Little Angel
  • Již odpověděl jeden zájemce
cena: 159

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*