Odpovědět na inzerát

-63%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

NOVINKA luxusní parfém TTA WONDER

Nové zboží k prodeji

skladem
THE WONDER – vůně symbolizující rozkvétající lásku

Letošní jaro bude vonět po pomerančovníkových poupatech, jiskřivém bergamotu a hřejivém cedrovém dřevu. Právě to jsou totiž hlavní ingredience nové parfémové vody The Wonder, o které se v parfémových kuloárech už několik dnů mluví a která nenechala nikoho na pochybách: zrodila se nová klasika!!!

Ručně sbíraná poupata pomerančovníku jsou v exkluzivní kvalitě Orpur®, což v překladu znamená čisté zlato. Tato certifikace vznikla v parfumérském domě Givaudan a uděluje se pouze těm nejexkluzivnějším složkám na základě pečlivého výběru komise Orpur®. Nejen neroli, ale všechny klíčové ingredience parfému TTA Wonder mají prestižní certifikaci Orpur®, v čemž je The Wonder naprosto výjimečný a ojedinělý na celém parfémovém trhu.

Je potřeba více než 1000 kilogramů pomerančovníkových poupátek na získání pouhého litru té nejkoncentrovanější a nejluxusnější esence neroli na světě. Právě tato mimořádně kvalitní ingredience dává parfému The Wonder naprosto signifikantní a okouzlující podpis,“ prozradil Guillaume. V jednom flakonku The Wonder se ukrývá až 100 poupátek pomerančových kvítků!
  • Rozměry: 50 ml
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Kč
  • Již odpovědělo 9 zájemců
cena: 269
Původní cena: 720 Kč
dovolená od 9.5-15.5

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*