Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

šedá prodána, skladem Modrá pruhovaná - délka rukávu od ramene 65cm, hrudník obvod 160cm, pas 160cm, délka košile 95cm,
Pánská kombinovaná nežehlivá košile Eterna s dlouhým rukávem v klasickém pohodlném střihu Comfort Fit.
Comfort Fit je klasický rovný košilový střih, pohodlný a nezúžený v pase. Přestože se jedná o klasický střih košile i zde se Eterna překonala a košile působí velmi moderním dojmem. Díky lepšímu umístění rukávu a tenčímu obvodu přebytečná látka zmizela což znamená méně záhybů na rukávu. Také zapomeňte na zbytečné zadní zášivky - košile tak působí mladistvým dojmem a opět zmizela přebytečná látka.

Comfort Fit je vhodný svou pohodlností především plnější postavy.

Standardní délka rukávu ve střihu Comfort Fit je 65 cm.
Pánská kombinovaná nežehlivá košile Eterna s dlouhým rukávem v klasickém pohodlném střihu Comfort Fit. Nášivky na vnitřním límci a vnitřních manžetách dodávají košili obzvlášť moderní nádech. Pohodlný střih, límeček Modern Kent a praktická náprsní kapsa dělají z košile velmi oblíbený kousek. Materiál: 100% bavlna s nežehlivou úpravou. Nosíte košile každý den? S nežehlivými košilemi ušetříte spoustu času.
Tkanina: Twill. Košile, která vyniká chytrým designem a nejlepší kvalitou. Košile ve které budete vždy vypadat dokonale. Ať už s oblekem v kanceláři nebo ve volném čase s džíny. Košile Eterna jsou vyrobeny ze 100% švýcarské nežehlivé bavlny s antipachovou úpravou. Košile se během nošení nekrčí, nemačká a sama se dožehluje za pomoci tělesného tepla. Materiál vydrží v perfektním stavu i několik let.
  • Velikost: XXL
  • Značka: eterna
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 290
Původní cena: 1 690 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*