Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Tato jemně tvarovaná, moderní a estetická nádoba byla inspirovaná jednoduchými a příjemnými přírodními tvary. Je to velice praktická řada a je perfektní pro každodenní servírování i ukládání široké škály jídel.
Každý jednotlivý díl má jednoduchý, ale elegantní a funkční design, hodí se i pro formálnější příležitosti.
Je vysoce žádanou řadou, která snadno uspokojí potřeby moderní kuchyně.
U každé nádoby je vlastní těsnící uzávěr. Mísy působí pevně a solidně, a přitom jsou lehké a snadno se přepravují. Tato řada je navržena pro servírování a skladování široké škály jídel.
Jsou perfektní pro servírování čerstvých jídel jako jsou míchané saláty, lisované pokrmy, zákusky, ovocné saláty a dezerty. Také jsou ideální pro skladování chladných jídel, jako jsou dušená masa, těstoviny, polévky a zelenina.
Jídlo může být připraveno předem, uzavřené vodotěsně v nádobách a uložené v lednici. Nádoby jsou ideální pro servírování jídla přímo na jídelní stůl. Jakmile je jídlo uzavřené do nádob s těsnícím uzávěrem, je jednoduché mísy přenášet sem a tam mezi lednicí a servírovacím stolem. Nehrozí rozlití v lednici, na zem nebo na servírovací stůl. Když jídlo zavřeme v nádobách s těsnícím uzávěrem, pachy z lednice neproniknou k jídlu.
Těsnící uzávěry také chrání jídlo před vyschnutím. Lehce se uzavírají a jsou vodotěsné
  • Značka: Tupperware
  • Poštovné a balné: ČP doporučený balíček 99; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 450

* Takto označená pole jsou povinná
*