Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Téměř nepoužívaná. Cena za jednu knihu 120 Kč.
Autorka: Rosa M. Curto.
Díl 2: Nauč se kreslit džungli navazuje na úspěšnou knihu od stejné autorky Nauč se kreslit.Opět se zde děti učí kreslit pomocí jednoduchých tvarů, tentokrát především zvířata, o kterých se zároveň dozvídají různé zajímavosti. Stejně jako předchozí kniha i tato seznamuje s některými základními principy, například s perspektivou, a může proto sloužit jako skvělá pomůcka rodičům i učitelům.
Díl 3: Naučit se kreslit je snadné a zábavné, stačí se opět řídit jednoduchými pokyny této knížky. Klukům a holčičkám poradí, jak nakreslit spoustu dalších zvířat a pohádkových i jiných postav pomocí základních geometrických tvarů. Úkoly jsou různě složité a postupně tak pomáhají rozvíjet zručnost. Stejně jako v předchozích dílech i zde se děti setkají s vysvětlením některých důležitých principů, jako je světlo a stín, komiksová zkratka, perspektiva.
  • Značka: Knižní klub
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 75; ČP balíkovna 65; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 120
****AKCE 4+1 ZDARMA!!! *** Nakupte 5 věcí z jakéhokoliv alba v mém bazárku a jednu dostanete zdarma (tj. nejlevnější kus z těchto pěti věcí).***

Inzerent přijímá objednávky pouze od registrovaných uživatelů Mimibazaru (pokud chcete nakupovat, musíte se zaregistrovat nebo přihlásit)