Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Podzimní/zimní vesta pro chlapce, který nerad nosí bundu a dává přednost vestě s mikinou, od zn. MOUNTAIN ESSENTIALS, vel. 116 (5-6 let). Zapínání na zip, který je u krku krytý légou (opatření proti skřípnutí). Vpředu dvě kapsy na zip, bez kapuce, límec je z modrého fleecu. Celá vesta je uvnitř zateplená vatelínem a je vodorovně prošitá ve volných širokých pruzích. Podšívka je z lesklé modré šusťákoviny, uvnitř jedna náprsní kapsa na suchý zip. Vepředu logo značky. Barva je kobaltově modrá. Pro představu na fotce figurína chlapec Ben (5 let, výška 110 cm). Vesta je v bezva stavu, slušivá, outdoorová. Připravená k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: délka 44 cm, šířka 2x 36 cm
  • Velikost: 116
  • Značka: MOUNTAIN ESSENTIALS
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 189
Původní cena: 219 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*