Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Luxusní kabátek zn. JOULES, vel. 104/110 (3-5 let). Zapínání na zip, zip je u krku krytý légou. Vpředu dvě kapsy. Kabátek má fleecovou podšívku, je nepromokavý, poslouží jako luxusní teplá pláštěnka. Kapuce je napevno, součástí kabátku. Rukávy jsou zakončeny do manžet. Barva je dopravní červená v kombinaci s modrou, s barevnými opicemi. Může nosit chlapeček i holčička. Slušivý, lehoučký. TOP stav jako nový, téměř nenošený, čistý, neopraný, parádní. Připravený k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: délka 46 cm, šířka 2x 37 cm, délka rukávu od krku 44 cm
  • Velikost: 110
  • Značka: JOULES
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 65; Zásilkovna na adresu 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 149
Původní cena: 179 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*