Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Luxusní kabátek zn. TU, vel. 92 (1,5-2 roky). Dvojí zapínání, na zip a vrchní klopa na patentky, zip je u krku krytý légou. Vpředu dvě neuzavíratelné kapsy. Celý kabátek má bílou fleecovou podšívku, rukávy nezateplené, bez podšívky. Kapuce je napevno, součástí kabátku. Rukávy jsou zakončeny do nabírané gumy. Střih A se zakončením do oblouku. Barva je slonová kost (bílá s nádechem žluté), s fialovými srdíčky s obličeji, a černými tečkami. Slušivý, lehoučký. TOP stav jako nový, téměř nenošený, čistý, neopraný, parádní. Poslouží jako luxusní teplá pláštěnka. Připravený k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: délka 43,5 cm, šířka 2x 31 cm, délka rukávu od krku 38 cm
  • Velikost: 92
  • Značka: TU
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 65; Zásilkovna na adresu 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 149
Původní cena: 179 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*