Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Softshellová bunda zn. H&M, vel. 104 (3-4 roky). Zapínání na zip (u krku krytý légou). Vpředu dvě neuzavíratelné kapsy, na nich reflexní proužek, je i u zipu a vzadu ve spodní části. Bunda má fleecovou podšívku včetně rukávů. Kapuce je odepínatelná (na suché zipy), lze nosit bez ní. Barva je obilná (růžovožlutá), s motivem hnědých šelmích skvrn. Slušivá, lehká. TOP stav jako nová, snad ani nenošená, čistá, neopraná, parádní, vypadá jak z obchodu. Připravená k okamžitému odeslání. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté (zbavené všech bakterií, virů, popř. plísní), voňavé (hypoalergenní prací prášek i aviváž) a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: délka 40 cm, šířka 2x 35 cm, délka rukávu od krku 41,5 cm
  • Velikost: 104
  • Značka: H&M
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 65; Zásilkovna na adresu 79; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 129
Původní cena: 179 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*