Odpovědět na inzerát

-66%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Voňavá sada Eve Confidence 2 ks

Nové zboží k prodeji

skladem 2 sady

Parfém voda Eve Confidence ( 50 ml

Tělové mléko Eve Confidence ( 125 ml

Proměňte den plný výzev v pásmo úspěchů!

Pokud hledáte vůni, která podtrhne vaše sebevědomí, naše nová kompozice Eve Confidence nemůže uniknout vaší pozornosti. Nyní ji můžete zakoupit za mnohem nižší cenu, s hydratačním balzámem .

Kategorie: orientálně-vanilkově-dřevitá

Hlavní vonné tóny: květ Frangipani, elixír z červeného ovoce, vanilka z Madagaskaru

Pro koho?

Parfémovaná voda Eve Confidence harmonizuje s důvěrou a rozhodností a svými tóny zvýrazňuje tyto cenné přednosti. Osvědčí každý den, je skvělým společníkem v práci i při důležitých schůzkách. Kompozice otevírá optimistickým přízvukem květu Frangipani, který vás zavede přímo do šťavnatého srdce vůně, pulzující energií červeného ovoce. Hloubku vůně tvoří výrazné sladké vanilkově-dřevité tóny.

Tělové mléko postará o vaši pokožku, vyhladí ji a dodá jí mimořádnou hebkost. Speciálně vybrané složky postarají o její dostatečnou hydrataci a zamezí jejímu vysušování. Tento balzám zahalí vaše tělo do vůně Eve Confidence.

Hlava: květ Frangipani, hruška, krém Chantilly

Srdce: elixír z červeného ovoce, černý rybíz, indický jasmín

Základ: vanilka, dubové dřevo, pižmo

Co znamenají jednotlivé druhy vonných tónů?

Hlava je vůně, která k vám dostane jako první. Intenzivní, dominantní, svěží, i když docela rychle ustupuje dalším notám.

Srdeční tóny objevují o několik minut později a jejich vůně vydrží na kůži delší dobu. Srdce je charakter parfému, který poznáte chvilku po prvním dojmu.

Základ tvoří skutečná hloubka parfému. To, co dřímá v základech jejich vzniku. Tato vůně probudí nejpozději a zůstane s vámi až do konce.

Objem : 50 ml + 150 ml
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 199
Původní cena: 578 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*