Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Čepice pro elfíka nebo elfku s vánočním motivem zn. Mini Club vel. 74(6-9 měs.), dle dítka, měřte. Parádní na adventní dny, štědrý den, vánoční svátky, vánoční focení nebo jako vánoční dárek. Je slabá, bavlněná, vhodná ještě pod silnější zimní čepici. Barva je bílá s barevnými obrázky, stromečků, sněhuláků, hvězdiček, Santů atd. Na miminku roztomilá. Pro představu na fotce figurína chlapeček Hynek (novorozenec - měří 50 cm, obvod hlavy 34 cm), je mu větší, je to pro starší miminko od 6. měs., ale samozřejmě záleží na velikosti dítěte. Top stav, dá se říct nová bez visačky. Podívejte se i na další mé nabídky, nabízím pěkné oblečení za zlomek původní ceny. Spousta oblečení je jako nová. Lze je různě ladit a kombinovat mezi sebou.

Oblečení pochází z Londýna, je vydezinfikované (prané v bezchlorové dezinfekci) a máchané v hypoalergenní aviváži. K Vám domů přichází čisté, voňavé a vyžehlené, připravené k okamžitému nošení.

Možnost osobního předání v Kolíně nebo balíkovnou (pošta nebo Alza-box), zásilkovnou (Z-box).
  • Rozměry: obvod 43,5 cm
  • Velikost: 74
  • Značka: MINI CLUB
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 69; Balíkovna na adresu 109; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 99; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 59

* Takto označená pole jsou povinná
*