Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nový, nevhodný dar, nevyužiji. Nádherný kousek pro milovnice zelené barvy, přírodní smaragdy a lesklé zirkony ve stříbře 925/1000, puncováno. PC byla 1599 Kč.

Exkluzivní stříbrný přívěsek ve tvaru srdíčka z designové řady Nefertitis s broušenými přírodními smaragdy. Smaragdy jsou doplněny kubickými zirkony pro nepřehlédnutelný třpytivý vzhled. Kameny jsou zasazeny do rhodiovaného stříbra, jehož povrch připomíná vzhled bílého zlata, přívěsek tak působí luxusním dojmem. Rhodiované stříbro je méně náchylné k oxidaci (černání) povrchu. Krásný třpytivý šperk s čirým kamenem klenotnické kvality, jehož krása je zdůrazněna dopadem světla na jednotlivé plošky výbrusu, vhodný pro různé příležitosti. Šperk dodáváme ve standardní papírové dárkové krabičce. Ilustrativní vyobrazení.

Rhodiované stříbro Ag 925/1000.
  • Rozměry: Velikost přívěsku cca 2,7 cm bez závěsného očka a cca 3,4 cm s očkem, velikost smaragd kamenů: 8x cca 5,6 mm, celkem 1,7 karátu.
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 130; ČP balík do ruky 150; ČP balíkovna 69; PPL 80; PPL Parcelshop 50; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 1 349
Původní cena: 1 599 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*