Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Silonový oranžový závěs se stahovací bílou páskou je ušitý ze dvou kusů, dole a na jedné straně kanýr, další strana nezaobroubená má pevný kraj a má dvě vázačky, závěs má cca 65cm od bočního kanýru dírky-viz foto, cca uprostřed nahoře u pásky všitý klín a tam je trochu do obla-není rovný a je pomačkaný, jinak nemá vady, na nějaké aranže fajn.Míry d.od pásky-245cm, šíře v pásce-290cm-165kč


.Růžový přehoz-závěs je silonový, má uprostřed šev a na jedné straně dutinku a na další kanýr, na jednom místě nažloutlá silnější čára.Uprostřed je trošku vybledlejší, vhodný spíše na nějakou aranž apod..Míry 270/240cm.Ůzké pruhy jsou silonové a mají na jedné straně ozdobný lem, jeden lem je kratší-viz foto.Okraje jsou někde zastřiženy ne úplně do rovna-viz foto, nic hrozného.Míry má každý ze dvou kusů 70/240cm-za vše je cena-190kč.

Při zájmu o vše, zdarma dva oranžové závěsy z PES, mají dutinku na tyčku, dole závažíčkovou vsadku, mají někde zatržení, jeden méně, druhý více-má dvě dírky u kraje a u kraje několik zatržení a dírky. Na nějakou aranž jsou fajn. Míryv-133cm, š-140cm každý kus-poslední foto na dveřích, sytější barva než na fotu.

pošt.dle čp.
Další silonové aj. látky v bazárku

#oranžovýzávěs#závěsskanýrem#závěsvolánem#růžovýzávěs#silonovýzávěs
  • Doposud žádný zájemce
cena: 165

* Takto označená pole jsou povinná
*