Odpovědět na inzerát

-58%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Oblíbená pánská sada Individul Blue

Nové zboží k prodeji

skladem
Individual Blue sada pro něj

Složení sady:

Toaletní voda Individual Blue
Antiperspirační deodorant v kuličce Individual Blue

Toaletní voda Individual Blue je ideální vůní pro muže nezávislého a vědomého si své hodnoty – hodí na každodenní nošení i na večerní nošení.

Složení: svěží aromatická Kategorie: univerzální vůně pro každý den

Hlavní vonné tóny: grapefruit, levandule, rozmarýn

Hlava grapefruit, levandule, šalvěj

Srdce pepř, pelargónie, rozmarýn

Základ pižmo, santalové dřevo

Rádi chodíte vlastní cestou? Toaletní voda Individual Blue je vůně, která vás udrží krok! Jeho intenzivně grapefruitovo-levandulový začátek po chvíli přechází do rošťáckých pepřovo-bylinných akordů. Vyvrcholením celku je uklidňující, výrazná vůně santalového dřeva a ušlechtilého pižma. Inspirace Prodlužte výdrž vůně toaletní vody Individual Blue použitím zbývající kosmetiky z této řady.

Pánský antiperspirant v kuličce Individual Blue zajistí svěžest dokonalé vůně po celý den. Pánský antiperspirant v kuličce Individual Blue je lehčí verzí parfému, která vám umožní zůstat svěží po celý den. Bude také doplňkem silnějšího vonného akcentu. Individual Blue je vůně, která vás udrží krok! Jeho intenzivně grapefruitovo-levandulový začátek po chvíli přechází do rošťáckých pepřovo-bylinných akordů. Vyvrcholením celku je uklidňující, výrazná vůně santalového dřeva a ušlechtilého pižma. Jak používat antiperspirant v kuličce Individual Blue? Aplikujte přímo na vyčištěnou pleť.
  • Značka: AVON
  • Poštovné a balné: ČP balíkovna 65; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 169
Původní cena: 398 Kč
dovolená od 9.5-15.5

* Takto označená pole jsou povinná
*