Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

... tohle je něco pro milovníky skvělé chuti ! Tyto nevšední čokoládové sušenky vzdáleně připomínají ježky. Jedná se o vskutku lahodnou a křupavou pochoutku, která okouzlí nejen chutí, ale i originálním vzhledem. Ježci jsou dokonalou kombinací jemných sušenek a čokolády, uvnitř je sušené ovoce, ořechy, mandle, rozinky a další chutné doplňky. Tato kombinace chutí a textur vytváří nezapomenutelný zážitek. Cena za 1 balení (140g, celkem 9 sušenek v balení). Skvělé též jako dárek, či jako pozornost ke kávě. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání ! (nebo osobní odběr Ostrava)
.................................................

Složení:
Mléčná čokoláda 35,5% [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový, bambucké) v různém poměru, sušená syrovátka - z mléka, emulgátory - sójové lecitiny], mouka pšeničný cukr, glukózový sirup, rýžové lupínky 6,3 % (rýže, pšeničná a kukuřičná mouka), palmový tuk, kondenzované mléko, rozinky (3,3 %) lískové ořechy (3,3 %) máslo (z mléka), zvlhčovadlo (sorbitolový sirup), sladový extrakt (z ječmene), škrobová sušená syrovátka (z mléka), emulgátory (sójové lecitiny, E471), kypřící látky (E503, E500)
.................................................

Na výběr varianty:
klasické (sušené ovoce s mandlemi) / kokosové / pomerančové
.................................................

Dovoz Polsko
.................................................

Expirace: min. 6 měs. od data odeslání
.................................................

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: 140g
  • Velikost: M
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 79; Kč
  • Již odpověděli 3 zájemci
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 39
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*