Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

NOVINKA na klouby, produkty Mihi

Nové zboží k prodeji

Glukosamin stimuluje syntézu hlavních složek chrupavky a zvyšuje produkci kyseliny hyaluronové v nitrokloubní tekutině. Inhibuje enzymy, které ničí tkáň chrupavky, zabraňuje vzniku a progresi osteoartrózy.

Chondroitin se podílí na stavbě základních látek chrupavky a kostní tkáně. Zlepšuje metabolismus fosforu a vápníku, inhibuje enzymy, které narušují strukturu a funkci kloubní chrupavky, brzdí proces stárnutí chrupavčité tkáně. Podporuje regeneraci povrchu chrupavky a kloubního vaku, zvyšuje produkci nitrokloubní tekutiny, zvyšuje pohyblivost postižených kloubů. Pomáhá snižovat zánět a bolest kloubů.
Methylsulfonylmethan (MSM) - přírodní sloučenina organické síry. Poskytuje podporu metabolickým procesům v pojivové tkáni, včetně kloubních povrchů, šlach a fascií. Pomáhá snižovat bolest, zánět a otoky.

Citrusové bioflavonoidy - mají antioxidační a protizánětlivou aktivitu. Pomáhají zpevňovat cévní stěnu, zlepšují průtok krve a snižují otoky tkání.

Extrakt z kořene zázvoru - obsahuje řadu biologicky aktivních látek, vitaminů (C, B6, B12), minerálních látek (Ca, Na, K, Fe, Mg), jejichž synergické působení snižuje zánět. To umožňuje působit proti průběhu zánětlivých procesů v kloubech s nejvyšší zátěží (kyčel, koleno), v meziobratlových kloubech, v místech úrazů a zlomenin a zlepšit kvalitu života.

Pro ženy a muže ve věku 18+
Nedoporučuje se během těhotenství a kojení.
  • Rozměry: 30 ks
  • Značka: Mihi
  • Doposud žádný zájemce
cena: 370

* Takto označená pole jsou povinná
*