Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

ÚPRAVA STŘEVNÍ MIKROFLÓRY

Nové zboží k prodeji

Změny střevní mikroflóry se projevují najčastěji průjmy. Mohou být spůsobené virovou nebo bakteriální infekcí. Skoro vždy se střevní mikroflóra poškodí po užívaní antibiotík, které likvidují všechno živé - teda i probiotika, které jsou pro zdraví nevyhnutné.

OK FactoreBase chráni sliznici zažívacího traktu, přízanivě působi na fiziologickoiu střevní mikroflóru - nastavuje ve střevech podmínky bránící rozvoji škodlivé mikroflóry, která je původcem různých trávicích problémů a taktéž produkuje množstvo endotoxínů.

Kromě příznivého působení na střevní mikroflóru pomáha OKG FactoreBase při detoxikaci a pročištění organizmu, zvyšuje kvalitu běžných potravin. Pomáhá zbavit se alergií, působí na žaludek, žaludeční a dvanácterníkové vředy, polipy v konečníku. Prevence a ochrana pře rakovinou tlustého střeva a mnoho dalšího.

České republika je na prvním místě na světě v onemocnění rakoviny tlustého střeva.

Při užívaní výrobku je potřebné dodržovať pitný režim - teda min. 2-3 litry tekutín denně.
  • Značka: ČESKÝ VÝROBEK
  • Doposud žádný zájemce
cena: 900
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG