Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Jako chameleon umíte měnit barvy tak často jak potřebujete. Ale pozor. Kdo to přežene, zůstane pozadu za ostatními nebo schytá i mínusové body. Vyčkejte na správnou chvíli a seberte karty soupeřům dříve než se vzpamatují!

Hráči postupně z lízacího balíčku otáčejí kartičky chameleónů v sedmi možných barvách a vykládají je do společné zásoby na stůl do několika skupin. Kdo je na řadě, může si místo otočení a vyložení nové karty vzít jednu z již vyložených skupin o 1 až 3 kartách. Cílem je získat co nejvíc chameleónů, ale mít současně co nejméně barevných druhů. Na konci hry se totiž každému hráči počítají jako kladné body jen zástupci tří jeho nejsilnějších barev, chameleóni všech ostatních barev se od skóre naopak odečtou! Vyhovět těmto protichůdným požadavkům vyžaduje velké soustředění a taktizování při vykládání karet.

V nabídce na stole se objevují ještě dva typy karet speciálních: dvoubodový bonus a „pravý“ chameleón, který opravdu dokáže měnit kůži a funguje jako žolík k posílení libovolné hráčovy barvy. Počet hráčů je od tří do pěti.

Věk hráčů: od 8 let
  • Značka: ALBI
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 99; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; Zásilkovna 69; Na dobírku 50; Kč
  • Již odpověděli 2 zájemci
cena: 299

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*