Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Děj:
Klasickou pohádku o Červené Karkulce zná každé dítě. Málokdo ale ví, že tenkrát Karkulka na vlka nebyla sama. Kdo jí pomáhal? No přece vaše dítě, které se v příběhu stává kamarádem Karkulky a dobrodružství prožívají společně.

Společně s Karkulkou se v knize vydávají na návštěvu k babičce, potkají vlka a dostávají se do pěkné bryndy. Ani v tomto příběhu ale nechybí šťastný konec a společnými silami se s vlkem popasují. Kniha je vhodná pro nejmenší děti.

Autor: Mgr. Bc. Michael Novotný
Ilustrace: Edit Sliacka
Formát: A4, 36 stran

Fotografie v knize je za příplatek 30,- k ceně!!!

Pro výrobu této knížky je nutné znát tyto údaje:
* Jméno a příjmení dítěte (hlavní postavy příběhu)
* Obec nebo město (v 6. pádu), kde dítě (hlavní hrdina) žije
* Text Vašeho věnování do knihy

Kniha je osobní knihou dítěte (dcery, syna, vnučky, vnuka a jejich kamarádů), která je mu zhotovena na míru. Obsahuje originální texty, do kterých je vtištěno jméno čtenáře všude tam, kde se v ději objevuje hlavní hrdina. Do textu je také vtištěno jméno konkrétního kamaráda/sourozence čtenáře a celý příběh začíná v místě, které malý čtenář dobře zná, v jeho bydlišti.

Tento krásný pocit zažívá každé dítě, které se začte do těchto originálních textů. Díky personalizaci hrdinů a místa děje se Vaše dítě stane aktivní součástí pohádkového příběhu a je přirozenou cestou motivováno ke čtení. Podporováno je také emoční cítění, které se pozitivně projeví v porozumění čtenému textu. V neposlední řadě je zvyšováno sebehodnocení a sebevědomí malého čtenáře. Ten na základě pozitivní zkušenosti projevuje zájem o čtení a bez povinného drilu objeví kouzlo psaného textu a s ním i nedozírný svět vlastní fantazie.
  • Poštovné a balné: 100,- Kč
  • Již odpovědělo 335 zájemců
cena: 429

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*