Odpovědět na inzerát

PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

EMULIPS SLIM - DRINK

Nové zboží k prodeji

DETOXIKACE ORGANISMU:
EMULIPS SLIM DRINK povzbuzením činnosti jater a ledvin usnadňuje odvod nežádoucích metabolitů hubnutí z těla - usnadňuje vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabraňuje jejich opětovnému uložení v těle.
Unikátní bylinná směs s blahodárnými a revitalizujícími účinky
Emulips Slim - Drink je bylinný přípravek z 11 druhů speciálně vybraných bylin, speciálně mechanicky a tepelně upravených rostlin.
Zcela bech chemické konzervace a stabilizace.
Doporučené dávkování:2 - 3x denně 1g směsi (cca 1/3 čajové lžičky) přelít vlažnou nebo horkou vodou, nechat cca 10 min. louhovat a vypít bez scezení, nejlépe před jídlem. Možno používat i v suché formě - např. smíchané s vhodným pokrmem (jogurt, med apod.) Lze použít i jako koření do jakéhokoliv jídla.
  • Rozměry: obsah 60 g, Složení: Fucus vesiculosus, Frangula alnus, Taraxacum officinale, Ononis spinosa, Levisticum officinale, Zea mays, Phaseolus vulgaris, Salvia officinalis, Urtica dioica, Potentilla anserina, Achillea millefolium
  • Značka: ČESKÁ VÝROBCE
  • Doposud žádný zájemce
cena: 450
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
*