Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Pojďte tomu předejít!
Nečejte až se tento problém projeví, pak je už obvykle pozdě. Udělejte pro své zdraví to nejlepší a pročistěte si celý organismus a tlusté střevo naším unikátním přírodním přípravkem, stačí alespoń jednou za půl roku očistná kůra coby prevence. Jedna kůra Vám může pomoci a i když Vy tyto výsledky hned neuvidíte, v těle začal pročišťovací proces.
Mimochodem, toto jsou smutná fakta: :(

V rakovině tlustého střeva patří ČR smutné prvenství.

Zcela zbytečně zemře na světě:

* 16,6 mil lidí na infarkt myokardu
** 7,1 mil umírá na rakovinu a za 20 let tento počet vzroste na 30 mil. obyvatel země
*** 6 miliard lidí potřebuje pomoci a my Vám tuto pomoc nabízíme.

ŠÍLENÁ A VELICE SMUTNÁ ČÍSLA ŽE?

99% vitamínů a minerálů, které sníme se zbytečně vyloučí z těla bez užitku.
A víte proč? Protože nemáme v pořádku trávicí trakt, zažívání a vyprazdňování.
Máme zanešeno naše tělo, působí na něj celá řada rizikových faktorů. Počínaje stresem, uspěchanou dnešní dobou, nesprávným stravováním a dalšími riziky.

Je tedy potřeba se chránit a tyto výrobky jsou pro nás všechny ochranou a obranou, jsou 100% přírodní, zcela bez chemické stabilizace a kozervace.

Nejen tedy jako prevence, které je velice důležitá, protože naše výrobky se dostávají až k buňkám, ale dokáží pomoci při mnoha zdravotních problémech: od zažívání, vyprazdňování, alergíí, ekzémů, lupénky, bércových vředů, srdíčko a cévy, vysoký i nízký tlak, diabetes melitus, cholesterol, játra, ledviny, ocení i páni prostatici, rakovina, slezina, migrény, bolesti zad a kloubů, horečky, virozy a neustálé nachlazení, únava, crohnova choroba, snížení i zvýšení váhy a mnoho, mnoho dalšího.
Máme pomoc pro každého.
Napište mi co Vás trápí, s čím Vá
  • Rozměry: Obsah balení je 60 želatinových tobolek
  • Značka: ČESKÝ VÝROBCE
  • Poštovné a balné: 65 Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 900
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG