Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

Chcete si sami řídit svoji pracovní dobu a výši vašeho konta v bance? Jste připraveni udělat změny ve svém životě? Pak se připravte na kariéru z domova.
Jsem babička na plný úvazek, dcera studuje a tato práce mi dává možnost věnovat se rodině. Práci věnuji tak 10 hodin týdně podle svého času a možností.
Určitě nejsem jediná, kdo potřebuje více peněz nejen pro sebe, ale hlavně pro své děti či vnoučata. Našla jsem takový přívýdělek, který mě v ničem neomezuje a hlavně je natrvalo. Pokud Vás tyto řádky zaujaly, tak napište, pošlu Vám nezávazně více informací.
Vše je podloženo smlouvou, nejedná se o žádný podvod.
Než se rozhodnete napsat, rádi bychom věděli, Vaše jméno, kolik je Vám let, odkud pocházíte, jaké máte koníčky a co Vás baví, jaké jsou Vaše sny a cíle, čeho byste chtěli v budoucnu dosáhnout. Nezapomeňte na kontakty.
Na odpovědi bez požadovaných údajů nebude brán zřetel!!!
  • Značka: ČESKÁ SPOLEČNOST
  • Již odpověděli 3 zájemci
cena: 0
Původní cena: 150 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*