Odpovědět na inzerát

-15%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Trilogie Homolka....

Nové zboží k prodeji

První část - Komedie ECCE HOMO HOMOLKA je první částí volné trilogie scénáristy a režiséra Jaroslava Papouška. Příběh filmu je vzat, podobně jako v případě všech děl tvůrčího kolektivu Forman-Papoušek-Passer, přímo ze života. Podíváme-li se totiž pozorněji kolem sebe, setkáváme se často s rodinou Homolkových. Rodinou, v níž jakoby hráli prim mužové, ve skutečnosti se ale všechno točí tak, jak o tom rozhodnou příslušnice něžného pohlaví. Film je výbornou satirou na život "malé české", byť početné, rodiny pražského taxikáře Homolky za jedné letní neděle 1969.
Drudá část - Hogo fogo Homolka - je volným pokračováním příběhů pražské rodiny Homolkových. Papouškovo vykreslení mentality maloměšťáka je tak bezprostřední a strhující, že se jméno Homolka stává stejným reprezentantem měšťáctví, jakým byl v minulém století Herrmanův otec Kondelík. Ve filmu se setkáváme se všemi členy rodiny: s dědou a babi, jejich synem Ludvou s manželkou Heduš a dvojčaty Péťou a Máťou. Navíc poznáváme stařičké rodiče babi Homolkové, kteří žijí v jihočeské vesnici. Homolkovi se za nimi jedné neděle vypraví novým vozem, aby se rozloučili s údajně na smrt nemocným pradědečkem.
Třetí část - Homolka a tobolka - Komedie HOMOLKA A TOBOLKA je závěrem trilogie o slastech a strastech rodiny Homolků. Tentokrát se s pražskou rodinou setkáváme na zimní rekreaci v Krkonoších, kterou si sem přijeli (s předsevzetím, že na sebe budou po celou dobu hodní) za své peníze jaksepatří užít. A jak už titul nasvědčuje, peníze se jim na dovolené stanou hybnou pákou veškerého jejich počínání, o němž tvůrci vyprávějí se satirickým, až sarkastickým akcentem.
  • Značka: SADA
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 177
Původní cena: 207 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*