Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Nabízím nádherné zeštíhlující vypodšité sáčko šedé barvy. Je mnou kupované nové, jeho PC byla 4.500,00 Kč, kupováno v Praze v luxusním podniku. Nošení naprosto díky výjimečné kvalitě nepoznáte. Sako nemění tvar, nemačká se, v pohodě jsem prala i doma, vůbec se nehne. Je velmi slušivé, protože suprově zeštíhluje, díky sešikmenému střihu v pase. Sáčko je vypáslé. Sáčko je celé včetně rukávů vypodšité. V ramenou decentní vycpávky. Je teplé, neprofoukne. Idelální k sukni i kalhotům. Není to celistvá šedá barva, ale mírně žíháno. Materiál 100% polyester. Těžko se loučím, ale po synkovi již nedopnu. Velikost psána 40, ale myslím, že bude spíše 38, tak prosím měřte. Pokud máte rádni elegantní módu, tak budete nadšené. Je to superrr kousek !!!!
Sáčko už prát nebudu, určitě si vyperete, má lehce vypratelné nedostatky :-)), foťák moc vytáhl, takhle to nevypadá :-)).
  • Rozměry: délka 72 cm, šířka v ramenou vzadu 45 cm, šířka v pase 2x43 cm, šířka spodní okraj 2x57 cm, rukáv od ramene 59 cm, průramek 2x25 cm, šířka přes prsa pod průramkama 2x50 cm
  • Velikost: 38
  • Značka: KASIA
  • Poštovné a balné: ČP doporučeně 60; ČP balík na poštu 100; ČP obyčejně 30; Zásilkovna 70; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 290

* Takto označená pole jsou povinná
*