Odpovědět na inzerát

-12%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

Kráska a zvíře 2 - Kouzelné Vánoce

Nové zboží k prodeji

Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce "Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas"

Báječná vánoční klasika, která vychází z Oskary ověnčeného filmu Kráska a zvíře (1991, Oskar za nejlepší skladbu, nejlepší hudbu, nominace na Oskara za nejlepší snímek roku) z dílny Walta Disneyho. Oslavte tu nejtajemnější část roku!

Vyslechněte si příběh plný překvapení, když paní Konvičková vypráví o „událostech z doby dávno a dávno minulé“ o tom, co se mohlo stát o Vánocích před mnoha a mnoha lety. Tehdy se totiž pletichářský dvorní skladatel Maestro Forte, dnes stále nabručené varhany, které hluboce nenávidí Vánoce, ze všech sil snažil vrazit klín mezi Belle a jejího milého. Zastavit jeho nekalé plány mohlo jedině kouzlo Vánoc.

U vzniku nového filmu znovu stály herecké hvězdy, díky nimž tenhle animátorský skvost září všemi barvami. Těšit se můžete i na jedinečný bonusový materiál, nádherné písně, kouzelné vizuální efekty a stále aktuální témata jako jsou naděje, přátelství a láska. Spolu se svými nejbližšími budete po celý rok prožívat kouzlo Vánoc při sledování nadčasového příběhu Kráska a zvíře: Kouzelné Vánoce.
  • Značka: PLASTOVÝ OBAL
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 79; ČP balík na poštu 139; ČP balík do ruky 159; ČP balíkovna 79; Balíkovna na adresu 119; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Zásilkovna na adresu 119; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 177
Původní cena: 199 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*