Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

SUPER TEPLOUCKY! Uvnitr sustak, hodne polstrovani, zvenku flees.. Koupili jsme od zname, velice cistotne maminky, po malem Thomasovi, meli jsme na sobe jednou.. Narodil jsem se v srpnu a byl veliky a nejak jsme to nestihli.. Krasny stav, flees neni uplne jako novy, ale rozhodne poslouzi jeste nekomu, kdo nemusi "aktualni kolekci" :o))) Rukavicky jsem zastrcil do nohavic, aby se neztratily, take doporucuji vybrat vice vecicek, nebot posta je draha kvuli objemu kombinezky.. V pripade ze vyberete jeste 2 dalsi kousky, postu uhradime za Vas!

Delka overalku 56 cm, siroky je dost, velikost do cca 62 cm, mozna malicko vice, ale nemel by byt problem u prumerne velkeho miminka nosti temer od narozeni.. Vn. nohavicka je cca 20 cm a zip saha az uplne dolu, aby se hezky nandaval..

Diky moc za Vas cas a preji Vam, aby jste se meli moc hezky!

Vas J.J.CH. ,)

P.S.: POSTA ZDARMA PLATI PRI NAKUPU JAKYCHKOLIV KOUSKU Z NASICH ALBICEK, coz je dost pres 2000 Krasnych kousku! Nahlednete :o)
  • Velikost: 62
  • Značka: LADYBIRD
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 80; ČP balík na poštu 120; ČP balík do ruky 150; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 139
Původní cena: 319 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
*