Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

když jsem v poslední době řešila všechna ta fotografická vinylová linolea, došlo mi, že když si objednám všechny vzory, zaprvé - zchudnu - a zadruhé - budu zavalena rolemi. Proto jsem přemýšlela - ano, to lino na podlahu je nutné, to se velmi špatně simuluje v počítači, ale co se týče stěn, není problém vzít si texturku a velmi jednoduše prolnout a benevolentně se progumovat postavou k liště.

Pro všechny, kdo uvažují jako já, představuji tuto texturu, v případě zájmu nabídku rošířím o další - vesměs tapetové nebo válečkové - vzory, tam, kde je možné jednoduše prolnout vrstvu pomocí změny režimu tak, aby nebyly nutné výrazné přehody např. za oblastí vlasů.

Cena je uvedená pro fotografy a jejich fotopraxi. Omezení: není možné z této textury nechávat tisknout linolea a další fyzické foto pomůcky, např. vinylová pozadí. O výjimkách můžeme jednat osobně.

Set obsahuje tuto konkrétní texturu v několika barevných provedeních, formátech jpeg a png vč. tmavších a světlčjších odstínů.

Dále je přiložen návod na použití.

Cena pro soukromé použití je 20 CZK.
Soukromé použití pouze pro digiscrapery, které znám podle jména a vím že pracují jen sebe pro radost. Ne pro nové uživatele. Ti vždy platí vyšší cenu. Děkuji za pochopení.

Dále je možné tyto textury zakoupit pro účel: výroba vinylových fotopozadí - cena za balíček (který si můžete dál prolínat, barevně měnit upravovat atd) je 800 Kč.

Designerské využití (pro tvorbu papírů, jiných textur atd.) je přísně zakázáno!
  • Rozměry: 4256x2832 při 300 dpi
  • Značka: PST DESIGNS
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 90

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*