Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

nabízím čištění nesnímatelných, nebo těžko snímatelných potahů na Vaší používané autosedačce. Výborná věc před dovolenou, aby bylo dítě v čistotě, po dovolené, až je sedačka neúnosně zapatlaná, nebo když jste koupili starší sedačku, která vám moc nevoní, nebo chcete tu po svých dětech lépe prodat.
Čištění probíhá na stejném principu jako profesionální čištění sedacích souprav, špína se rozmočí a silným extraktorem dostane z čalounění sedačky tj i z molitanových částí pryč. Narozdíl od čištění houbičkou atd kdy špínu spíše zatlačujete dovnitř. Používáme jemné antialergické přípravky, v případě zápachu z psů, koček, kuřáckých aut atd dokážeme tyto pachy chemicky odstranit. Napište si klidně o více informací, pošlu Vám e-mail. Čistíme i koberce, sedačky, židle a další čalouněný nábytek. U větších objednávek neplatíte cestovné.
  • Rozměry: jen na objednání, čistíme v Brně na naší adrese, případně v Račicích u Vyškova, můžete přijet tam kde to máte blíž. Za příplatek na cestu přijedeme i přímo k vám.
  • Značka: SLOVÁČEK
  • Doposud žádný zájemce
cena: 250

* Takto označená pole jsou povinná
*