Odpovědět na inzerát

-82%
PRODÁM NOVÉ ZBOŽÍ

DVD FERDA - NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ 3/4

Nové zboží k prodeji

NOVÉ DVD
Animovaný seriál na motivy knížek Ondřeje Sekory.


1. PŘÍBĚH O ROBINU HOODOVI
V zimě se scházejí naši přátelé v domku Ferdy Mravence a v teple si čtou dobrodružné příběhy. V tom dnešním se Ferda stává Robinem Hoodem, Beruška krásnou Mariannou, Pytlik Malým Johnem a dobrodružství se jen hrnou.

2. O TOM, JAK DOPADLY NAROZENINY BROUKA PYTLÍKA
Brouk Pytlík dostane k narozeninám vysněnou motorku. Ale sen se promění v noční můru – hned při první jízdě Pytlík končí v nemocnici. Navíc jeho domek opakovaně vyloupí zloději a zdá se, že něco vzácného hledají.

3. O ZDVIŽI NA MLÉKO A O LUPIČÍCH A JEJICH KRÁLOVNĚ
Ferda je povolán do mraveniště, kde spoustou zlepšováků a technických vynálezů zjednoduší mravencům život. Klidnou atmosféru naruší útok otrokářských mravenců. Rozhoří se velká bitva, ale statečným obráncům mraveniště nepomůže ani Ferda. Upadne i on do zajetí?

4. O TAJEMNÉM KOMANDU A VEJCOŽROUTECH
Podaří se Ferdovi prchnout od otrokářských mravenců a vrátit se domů? Královna otrokářů usilovně po vynalézavém mravenci pátrá a vypsala na jeho dopadení velkou odměnu. Hrozba otrokářských mravenců je velká, ale Ferda má přece přátele!
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 59; ČP balík na poštu 109; ČP balík do ruky 129; ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; Na dobírku 39; Kč
  • Již odpověděl jeden zájemce
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 9
Původní cena: 49 Kč

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*