Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

.... když mohou děti dělat to, co dospělí, cítí se důležité a potřebné. Proto je v nabídce miniatura našeho oblíbeného křesla. A teď můžete sedat jeden vedle druhého a odpočívat společně. Perfektní křeslo pro děti, které milují dinosaury. Tady mohou v klidu a pohodlně sedět, když si chtějí číst nebo relaxovat, bezpečně obklopeni velkými starodávnými zvířaty v různých barvách a tvarech. Vaše dítě si bude užívat oporu zad i paží, protože konstrukce je uzpůsobena malým tělíčkům. Křeslo je velice stabilní. Křeslo je lehké a Vaše dítě jej samo snadno přemístí. Snadno se udržuje, má snímatelný potah, který lze prát v pračce. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

***************************************************

Materiál:
Nosná tkanina: 100% polypropylen, suchý zip, hrubá část: 100% nylon, polštář: 100% bavlna, výplň: polyesterová vlákna, 100% polyester. Klížený rám: březová dýha, průhledný akrylový lak

***************************************************

Návod na údržbu:
Textilní část perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Nebělit. Nesušte v sušičce. Žehlete na max. 150 °C. Nečistit chemicky. Rám křesla otřete vlhkým hadříkem.

***************************************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Rozměry: Šířka: 47 cm. Hloubka: 56 cm. Výška: 68 cm. Šířka sedáku: 38 cm. Hloubka sedáku: 36 cm. Výška sedáku: 24 cm.
  • Velikost: M
  • Značka: IKEA
  • Poštovné a balné: Individuální doprava 99; Kč
  • Již odpovědělo 25 zájemců
  • (K dispozici může být více kusů.)
cena: 1 049
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)

* Takto označená pole jsou povinná
Věc nelze okamžitě rezervovat, již o ni projevil zájem jiný zájemce
*