Odpovědět na inzerát

Nové zboží k prodeji

REFLEXNÍ PLASTOVÝ PÁSEK - INVESTICE ZA PÁR KORUN, KTERÁ ALE MŮŽE ZACHRÁNIT ZDRAVÍ, ČI ŽIVOT.

Reflexní pásky můžete přišít, či nalepit v podstatě kamkoliv - na oblečení, sportovní potřeby, kolo, tříkolku, koloběžku, kočárek, na boty, na tašku, školní aktovku, baťůžek, pejskovi na obojek, či psí obleček, hůl pro starší, či pomalu chodící osoby, nákupní tašku na kolečkách atd....

Při denním světle jsou tyto reflexní barvy výraznější a lépe viditelné pro řidiče, než barvy normální. Známe to např. z vest, které používá policie, nebo z vest pro řidiče, které jsou v povinné výbavě vozidla.

Ve tmě, když na ně dopadnou paprsky světla z reflektoru automobilu se v podstatě "rozsvítí" a řidič předmět, zvíře, či osobu vidí mnohem dříve a může včas zareagovat.
Nafotila jsem pásky při různých intenzitách osvětlení - denní světlo, lustr, blesk fotoaparátu - viz. výřezy na hlavním fotu.

Pásek je plastový, ale měkký a ohebný. Můžete ho přišít, nebo přilepit. Lepidlo volte podle toho, na jaký povrch chcete pásek přilepit. Mně osobně se osvědčila oboustranná lepicí páska - stačí zbytek kobercové, kterou máte doma od pokládání koberců.

Pásek Vám odměřím po jednom metru - od 1 do 10 metrů vcelku.
MOMENTÁLNĚ SKLADEM PÁSKY A BARVY:
25mm šíře - 20 kč 1metr - růžová, žlutá
15mm šíře - 15 kč 1 metr - růžová, žlutá

Kliknete-li si dole na ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM, najdete zde další nabídky bezpečnostních prvků a postupně budu přidávat další.

Příjemné nakupování
  • Poštovné a balné: ČP doporučené psaní 80; ČP balíkovna 65; Balíkovna na adresu 109; PPL 99; PPL Parcelshop 76; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 87; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 15
Prodávající nezasílá do zahraničí.

* Takto označená pole jsou povinná
*